ČlenstvíPřihláška
 

Letní dílna hudební výchovy 2020

S velkou radostí oznamujeme, že 31. ročník Letní dílny hudební výchovy se uskuteční ve dnech 15. až 22. srpna 2020 v Mělníku tak, jak bylo plánováno. Týdenní kurz významnou měrou podpořilo MŠMT ČR a v těchto chvílích finalizujeme koncept přihlášky a pozvánky, kterou v nejbližších dnech zveřejníme. Vzhledem k současné situaci a stěží předvídatelnému vývoji jsme zvažovali, zda pro tento rok kurz nezrušit, ale nakonec jsme se rozhodli přes nepříznivou situaci kurz uspořádat. Rozhodujícím momentem bylo přijetí grantu ze strany MŠMT a také vůle nenechat si tento neopakovatelný týden vzít. Věříme, že většina z těch, kdo na kurz jezdí nebo o účasti uvažují, tuto skutečnost přivítá. Letošní ročník bude mít svá specifika, ale věříme, že i přes všechna úskalí, která současný stav přináší, zůstane to podstatné naší LDHV zachováno v neztenčené míře. Předpokládáme, že i Vy máte potřebu se po měsících izolace setkat s přáteli, načerpat nové impulzy pro výuku a nasát přátelskou atmosféru. To vše by nám měl kurz nabídnout.

Děkujeme lektorskému týmu za podporu – nikdo z lektorů nezaváhal ani na chvíli a na přípravě obsahu lekcí již začali pracovat. Nemělo by chybět nic z toho, co účastníci od kurzu očekávají, včetně zajímavých a nepochybně atraktivních hostů a programu zaměřeného na pomoc pedagogům bez předchozího odborného vzdělání. Rezervujte si proto týden od 15. srpna pro setkání s hudební výchovou a jejími skvělými vyučujícími. Sledujte naše stránky, podrobné informace a přihláška se objeví velmi brzy.

Šárka Vejvodová a Jan Prchal za organizátory LDHV 2020

Koncert v Sukově síni Rudolfina na závěr kurzu
Na úvod kurzu se tradičně předávala ocenění Cena Jaroslava Herdena.
Oceněné osobnosti: Jindřiška Bohatová – Zdeněk Svěrák – Jaroslav Uhlíř. Paní Marie Nováková se předání ze zdravotních důvodů nemohla zúčastnit.
Atmosféra večera byla neuvěřitelná …
 
 

More Posts in Nezařazené

 
 

Share this Post