ČlenstvíPřihláška
 

Přihlášky na Letní dílnu hudební výchovy 2024

Přípravy jubilejního 35. ročníku Letní hudební výchovy, která ve dnech 18. až. 23 srpna 2024 proběhne v prostorách Pedagogické fakulty UJEP v Ústí nad Labem, jsou v plném proudu. Od začátku května je možno vyplnit přihlášku, která je k dispozici na: https://www.ldhv.cz/

Na této adrese naleznete všechny potřebné informace pro přihlášení se a výběr studijní skupiny, odpoledních hudebních aktivit pěveckých a instrumentálních a v neposlední řadě podvečerního kroužku.

Tým lektorů tvoří osvědčení odborníci v oboru a inspirativní osobnosti, z nichž s některými z nich se bude možno setkat naposled. Struktura kurzu zůstává stejná, jako loni, včetně ranních společných rozcviček, tanečního večera s Hanou Havelkovou, folklórního večera (tentokrát se soubory Jizera a Jizerka), Studentského dne (úterý 19. srpna) a společenského večera s předáním ocenění Cena Jaroslava Herdena 2024. Vzhledem ke skutečnosti, že letošní Rok české hudby je rokem 90. výročí založení Společnosti pro hudební výchovu a kurz je “půlkulatý”, sejdou se ve čtvrtek 22. srpna bývalí lektoři a všichni, kteří v uplynulém období aktivně pro společnou věc pracovali. V tento den se v odpoledních hodinách uskuteční i členská schůze SHV ČR.

Účastníci se již nyní mohou těšit na program Dua Vrámoll Dějiny hudby v kostce pojatý formou kabaretu (neděle 18. srpna večer), středeční odpolední výlet za krásami Ústí nad Labem (ano, Ústí je krásné!) nebo setkání s dvěma nejcharismatičtějšími popularizátory hudby u nás – Vladimírem Hrdinou a Lukášem Hurníkem. O další (věříme, že příjemná) překvapení nebude nouze. Proto neváhejte a na kurz se přihlaste, ideálně pro účast na něm získejte další kolegyně a kolegy! Těšíme se na Vás!

 
 

More Posts in Nezařazené

 
 

Share this Post